Himalaya Herbals Botanique Simply mint паста за зъби за цялостна защита на зъбите 150 гр.

Купи сега12.24 лв.14.40 лв.


Himalaya Herbals Botanique Simply mint паста за зъби за цялостна защита на зъбите 150 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro svěží dech в GeGa.bg. Himalaya Herbals Botanique Simply mint паста за зъби за цялостна защита на зъбите 150 гр. е произведен от Himalaya Herbals и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.24 лв.

Промоционална цена на Himalaya Herbals Botanique Simply mint паста за зъби за цялостна защита на зъбите 150 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.16 лв., намален от 14.40 лв. на 12.24 лв.

Himalaya Herbals Botanique Simply mint, 150 гр. , За цялостна защита за мъже, Пастата за зъби Himalaya Herbals Botanique Simply mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Характеристики: освежава дъха грижи се за венците предпазва от зъбен кариес и плака надеждно почиства зъбите ограничава образуване на зъбна плака подсилва зъбите Състав: без флуориди не съдържа разпенващ агент Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Himalaya Herbals
Купи сега12.24 лв.14.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK