Hipp Babysanft Aqua Natural мокри почистващи кърпички за деца от раждането им 10 бр.

Виж цената


Hipp Babysanft Aqua Natural мокри почистващи кърпички за деца от раждането им 10 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Bath & Body > Adult Hygienic Wipes в GeGa.bg. Hipp Babysanft Aqua Natural мокри почистващи кърпички за деца от раждането им 10 бр. е произведен от Hipp и се предлага от NOTINO.bg

Hipp Babysanft Aqua Natural, 10 бр. , Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Деликатните кърпички Hipp Babysanft Aqua Natural се справят лесно, бързо и същевременно щадящо с всички замърсявания. Надеждно почистват чувствителната детска кожа, като в същото време се грижат нежно за нея и предотвратяват изсушаването и раздразнението. Подходящи са за незабавно освежаване или грижа и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа подходящиза чувствителна до алергична кожа премахва замърсяванията омекотява детската кожа има мека повърхност за употреба за тяло и лице Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.

Консистенция: почистващи кърпички, Тип кожа: aтопична и дерматична кожа, за всички типове кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hipp
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK