Hipp Babysanft Sensitive мляко за тяло за деца от раждането им 350 мл.

Купи сега11.70 лв.


Hipp Babysanft Sensitive мляко за тяло за деца от раждането им 350 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Péče o pleť в GeGa.bg. Hipp Babysanft Sensitive мляко за тяло за деца от раждането им 350 мл. е произведен от Hipp и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.70 лв.

Hipp Babysanft Sensitive, 350 мл. , Грижа за кожата за деца за деца, Чувствителната детска кожа на лицето заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Hipp Babysanft Sensitive придава на крехката детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и подхранва детската кожа прави кожата фина и копринена предотвратява изсушаването на кожата на лицето поддържа равновесието на детската кожа предпазва кожата от вредните външни влияния лесно се абсорбира за чувствителна детска кожа на лицето Състав: съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.

Ефект: подхранване, предпазва от външните влияния, Хидратация, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hipp
Купи сега11.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK