Hipp Babysanft Sensitive олио за лице за деца от раждането им 200 мл.

Купи сега10.54 лв.12.40 лв.


Hipp Babysanft Sensitive олио за лице за деца от раждането им 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Péče o pleť в GeGa.bg. Hipp Babysanft Sensitive олио за лице за деца от раждането им 200 мл. е произведен от Hipp и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.54 лв.

Промоционална цена на Hipp Babysanft Sensitive олио за лице за деца от раждането им 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.86 лв., намален от 12.40 лв. на 10.54 лв.

Hipp Babysanft Sensitive, 200 мл. , Грижа за кожата за деца за деца, Чувствителната детска кожа на лицето заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Hipp Babysanft Sensitive придава на крехката детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и подхранва детската кожа прави кожата фина и копринена предотвратява изсушаването на кожата на лицето за чувствителна детска кожа на лицето Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.

Активни вещества: бадемово масло, Ефект: подхранване, успокояване, Не съдържа: без микропластмаса, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hipp
Купи сега10.54 лв.12.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK