Hollister Body Mist Palm Springs мъгла за тяло за жени 125 мл.

Купи сега16.90 лв.21.50 лв.


Hollister Body Mist Palm Springs мъгла за тяло за жени 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové spreje в GeGa.bg. Hollister Body Mist Palm Springs мъгла за тяло за жени 125 мл. е произведен от Hollister и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.90 лв.

Промоционална цена на Hollister Body Mist Palm Springs мъгла за тяло за жени 125 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.60 лв., намален от 21.50 лв. на 16.90 лв.

Hollister Body Mist Palm Springs, 125 мл. , Спрейове за тяло за жени, За незабавното освежаване, изглаждане или хидратация на кожата ще се погрижи спреят за тяло Hollister Body Mist Palm Springs. Събужда кожата ви по всяко време на деня и осигурява приятно чувство на свежест – все едно тъкмо излизате от душа. Характеристики: ухае приятно оставя освежаващо усещане Начин на употреба: Ползвайте при необходимост.

Вид аромат: Водни, Плодови, Цветни, Интензивност: Среден, Тип кожа: нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hollister
Купи сега16.90 лв.21.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK