Hourglass Ambient Lighting Palette палитра сенки за очи цвят Volume III 3x3 гр.

Купи сега183.60 лв.216.00 лв.


Hourglass Ambient Lighting Palette палитра сенки за очи цвят Volume III 3x3 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Hourglass Ambient Lighting Palette палитра сенки за очи цвят Volume III 3x3 гр. е произведен от Hourglass и се предлага от NOTINO.bg на цена 183.60 лв.

Промоционална цена на Hourglass Ambient Lighting Palette палитра сенки за очи цвят Volume III 3x3 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 32.40 лв., намален от 216.00 лв. на 183.60 лв.

Hourglass Ambient Lighting Palette, 3x3 гр. , Сенки за очи за жени, Сенките за очи Hourglass Ambient Lighting Palette ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение. Характеристики: създава естествен грим на очите лесно допълване на нюанса нанася се лесно за дневен и вечерен грим Начин на употреба: За безупречно и пълно втриване извършвайте повтарящи се кръгообразни движения с четката.

Ефект: метален, с блестящи частици, Цвят: златен, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hourglass
Купи сега183.60 лв.216.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK