Huda Beauty OverAchiever Concealer коректор с висока покривност цвят Sugar Biscuit 10 мл.

Купи сега18.64 лв.23.30 лв.


Huda Beauty OverAchiever Concealer коректор с висока покривност цвят Sugar Biscuit 10 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Korektory в GeGa.bg. Huda Beauty OverAchiever Concealer коректор с висока покривност цвят Sugar Biscuit 10 мл. е произведен от huda beauty и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.64 лв.

Промоционална цена на Huda Beauty OverAchiever Concealer коректор с висока покривност цвят Sugar Biscuit 10 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.66 лв., намален от 23.30 лв. на 18.64 лв.

Huda Beauty OverAchiever Concealer, 10 мл. , Коректори за жени, Коректорът Huda Beauty OverAchiever Concealer маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз. Характеристики: силно пигментиране кремообразна текстура редуцира несъвършенствата на кожата уеднаквява тона на кожата на лицето Начин на употреба: Нанесете под очите или върху несъвършенствата по кожата и след това нежно втрийте с пръсти, докато попие. С помощта на апликатора нанесете коректор на мястото, което искате да замаскирате. Разтрийте до изчезване. Втрийте с четка, гъбичка или с възглавничките на пръстите.  

Ефект: коригиращ, Според покривността: Висока

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: huda beauty
Купи сега18.64 лв.23.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK