Hugo Boss The Scent

Купи сега149.99 лв.


Hugo Boss The Scent, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Мъжки парфюми > Hugo Boss в GeGa.bg. Hugo Boss The Scent е произведен от Hugo Boss и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 149.99 лв.

В края на месец Август Hugo Boss стартира Boss The Scent, нов, неустоим аромат за мъже, готови да съблазняват. Boss The Scent е незабравимо ароматно изживяване на сетивата. Композицията му се разкрива с изящни нотки на джинджифил, екзотична maninka и уханна лавандула, поставени върху неустоима основа от интензивни нотки на кожа. Новото издание пристига в изчистен и стилен стъклен флакон, подчертаващ изискаността на аромата и силно напомнящ за „Шефа“ (Boss Bottled). Връхни нотки : джинджифил Сърдечни нотки : лавандула, maninka Базисни нотки : кожа Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Hugo Boss
Купи сега149.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK