I love... Mango & Papaya крем за душ и вана 500 мл.

Купи сега7.56 лв.8.90 лв.


I love... Mango & Papaya крем за душ и вана 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové krémy в GeGa.bg. I love... Mango & Papaya крем за душ и вана 500 мл. е произведен от I love... и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.56 лв.

Промоционална цена на I love... Mango & Papaya крем за душ и вана 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.34 лв., намален от 8.90 лв. на 7.56 лв.

I love. . . Mango & Papaya, 500 мл. , Пяна за вана за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът I love. . . Mango & Papaya е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: I love...
Купи сега7.56 лв.8.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK