ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo шампоан за защита на цветовете 250 мл.

Купи сега24.48 лв.28.80 лв.


ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo шампоан за защита на цветовете 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo шампоан за защита на цветовете 250 мл. е произведен от ICONIQUE Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.48 лв.

Промоционална цена на ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo шампоан за защита на цветовете 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.32 лв., намален от 28.80 лв. на 24.48 лв.

ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo, 250 мл. , Шампоани за жени, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: за естествена и боядисана коса измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата прави косата гладка предпазва косата от UV лъчите Състав: UV филтри Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Ефект: Защита на цветовете, Тип коса: kоса с кичури, боядисана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ICONIQUE Professional
Купи сега24.48 лв.28.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK