Indola Blond Expert Insta Strong балсам в спрей без отмиване 200 мл.

Купи сега15.47 лв.18.20 лв.


Indola Blond Expert Insta Strong балсам в спрей без отмиване 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Bezoplachové kondicionéry в GeGa.bg. Indola Blond Expert Insta Strong балсам в спрей без отмиване 200 мл. е произведен от Indola и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.47 лв.

Промоционална цена на Indola Blond Expert Insta Strong балсам в спрей без отмиване 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.73 лв., намален от 18.20 лв. на 15.47 лв.

Indola Blond Expert Insta Strong, 200 мл. , Балсами без отмиване за жени, За незабавната доза интензивна хидратация и подхранване на косата ви ще се погрижи балсамът без изплакване Indola Blond Expert Insta Strong. След измиване придава на косата ви всичко, от което се нуждае. Изглажда я, връща естествения блясък и обновява цялостната структура. Подпомага регенерацията и допринася за по-лесното сресване. И всичко това лесно, бързо и без необходимост от изплакване. Просто нанесете, втрийте или срешете и красотата и здравият вид на косата ви са гарантирани. Пробвайте този балсам без изплакване и открийте лесен и бърз начин за регенерация на косата в комбинация с много други предимства. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне предпазва боята на косата ревитализиращ и подсилващ в дълбочина лесна и бърза употреба без измиване подсилва косъма Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.

Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, подхранване, Предотвратяване на цъфтежите, Тип коса: kоса с кичури, всички видове коса, руса и изрусявана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Indola
Купи сега15.47 лв.18.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK