Inglot Me Like освежаваща мъгла за лице и тяло 302 Bamboo 50 мл.

Купи сега24.80 лв.31.00 лв.


Inglot Me Like освежаваща мъгла за лице и тяло 302 Bamboo 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Fixace make-upu в GeGa.bg. Inglot Me Like освежаваща мъгла за лице и тяло 302 Bamboo 50 мл. е произведен от Inglot и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.80 лв.

Промоционална цена на Inglot Me Like освежаваща мъгла за лице и тяло 302 Bamboo 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.20 лв., намален от 31.00 лв. на 24.80 лв.

Inglot Me Like, 50 мл. , Мъгли за лице за жени, Не само за незабавното освежаване и хидратация на лицето, но и за фиксирането на грима ще се погрижи спреят за лице Inglot Me Like . Можете да го нанасяте по всяко време на деня, дори и върху фон дьо тен – помага ви да увеличите издържливостта му и същевременно ви осигурява приятно усещане за свежест. Характеристики: хидратира и нежно омекотява оставя освежаващо усещане дълготрайна фиксация на грима гарантира безупречен външен вид озарява кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня. Може да се нанася и върху фон дьо тен. Може да се нанася не само по тялото, но и по кожата на лицето.

Ефект: озаряване, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Inglot
Купи сега24.80 лв.31.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK