INIKA Organic Brow Brush четка за вежди и очна линия 1 бр.

Купи сега37.60 лв.47.00 лв.


INIKA Organic Brow Brush четка за вежди и очна линия 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Štětce a houbičky > Štětce na oční stíny в GeGa.bg. INIKA Organic Brow Brush четка за вежди и очна линия 1 бр. е произведен от INIKA Organic и се предлага от NOTINO.bg на цена 37.60 лв.

Промоционална цена на INIKA Organic Brow Brush четка за вежди и очна линия 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.40 лв., намален от 47.00 лв. на 37.60 лв.

INIKA Organic Brow Brush, 1 бр. , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи INIKA Organic Brow Brush е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: помага за усъвършенстване на грима чудесно приляга в ръката Състав: вегански продукт Начин на употреба: За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото. Частта с четки ползвайте за оформяне на веждите или отстраняване на излишния цвят. Използвайте гребена след нанасяне на спирала, с разресване ще отделите миглите и ще предотвратите възможно сплитане.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: INIKA Organic
Купи сега37.60 лв.47.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK