Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream хидратиращ лосион за тяло за много суха кожа 400 мл.

Виж цената


Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream хидратиращ лосион за тяло за много суха кожа 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream хидратиращ лосион за тяло за много суха кожа 400 мл. е произведен от Institut Esthederm и се предлага от NOTINO.bg

Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream, 400 мл. , Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява хидратира кожата в дълбочина възстановява комфорта и жизнеността на кожата Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.

Ефект: подхранване, Хидратация, Не съдържа: без комедогенни добавки, Тип кожа: суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Institut Esthederm
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK