Instituto Español Urea хидратиращо мляко за тяло с пантенол

Купи сега16.74 лв.19.70 лв.


Instituto Español Urea хидратиращо мляко за тяло с пантенол, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová mléka в GeGa.bg. Instituto Español Urea хидратиращо мляко за тяло с пантенол е произведен от Instituto Español и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.74 лв.

Промоционална цена на Instituto Español Urea хидратиращо мляко за тяло с пантенол Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.96 лв., намален от 19.70 лв. на 16.74 лв.

Instituto Español Urea, Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Instituto Español Urea гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина подобрява сухата кожа възвръща еластичността на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.

Тип кожа: за всички типове кожа, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Instituto Español
Купи сега16.74 лв.19.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK