ISDIN Isdinceutics Night Peel ексфолиращ и пилинг серум в ампули 10x2 мл.

Купи сега29.50 лв.


ISDIN Isdinceutics Night Peel ексфолиращ и пилинг серум в ампули 10x2 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. ISDIN Isdinceutics Night Peel ексфолиращ и пилинг серум в ампули 10x2 мл. е произведен от ISDIN и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.50 лв.

ISDIN Isdinceutics Night Peel, 10x2 мл. , Пилинг за лице за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице ISDIN Isdinceutics Night Peel ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии укрепва контурите на лицето възстановява свежестта и младежката красота на кожата

Ефект: ексфолиране, озаряване, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ISDIN
Купи сега29.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK