ISDIN Pediatrics Fusion Water крем за тен за деца SPF 50 50 мл.

Купи сега30.51 лв.35.90 лв.


ISDIN Pediatrics Fusion Water крем за тен за деца SPF 50 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Opalovací přípravky в GeGa.bg. ISDIN Pediatrics Fusion Water крем за тен за деца SPF 50 50 мл. е произведен от ISDIN и се предлага от NOTINO.bg на цена 30.51 лв.

Промоционална цена на ISDIN Pediatrics Fusion Water крем за тен за деца SPF 50 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.39 лв., намален от 35.90 лв. на 30.51 лв.

ISDIN Pediatrics Fusion Water, 50 мл. , Слънцезащитна козметика за деца за деца, Детската кожа е изключително чувствителна спрямо слънчевите лъчи, затова е важно да осигурите достатъчно ефективна и надеждна защита. Слънцезащитният продукт ISDIN Pediatrics Fusion Water ще се погрижи за това. Благодарение на комбинацията от активни UV филтри предотвратява раздразнението, изгарянето и другите увреждания, причинявани от вредните слънчеви лъчи. Формулата му е специално разработена за нуждите на децата, като същевременно им осигурява най-нежната грижа, която действа благоприятно и на най-чувствителната кожа. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите може да се прилага върху мокра кожа хидратира детската кожа продуктът е щадящ към кожата и околната среда Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.

Ефект: предпазва от външните влияния, регенерация, успокояване, Хидратация, Консистенция: крем, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ISDIN
Купи сега30.51 лв.35.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK