Iwostin Capillin почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 215 мл.

Купи сега22.50 лв.


Iwostin Capillin почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 215 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Micelární vody в GeGa.bg. Iwostin Capillin почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 215 мл. е произведен от Iwostin и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.50 лв.

Iwostin Capillin, 215 мл. , Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Iwostin Capillin е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: почиства порите в дълбочина предпазва от прекомерно изсушаване на кожата има освежаващ и успокояващ ефекти поддържа кожата в равновесие може да се ползва и за чувствителна кожа може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.

Ефект: против зачервяване, успокояване, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Iwostin
Купи сега22.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK