Jack N’ Jill Buzzy Brush електрическа четка за зъби

Купи сега41.22 лв.48.50 лв.


Jack N’ Jill Buzzy Brush електрическа четка за зъби, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Elektrické zubní kartáčky > Oscilační kartáčky в GeGa.bg. Jack N’ Jill Buzzy Brush електрическа четка за зъби е произведен от Jack N’ Jill и се предлага от NOTINO.bg на цена 41.22 лв.

Промоционална цена на Jack N’ Jill Buzzy Brush електрическа четка за зъби Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.28 лв., намален от 48.50 лв. на 41.22 лв.

Jack N’ Jill Buzzy Brush, Електрически четки за деца за деца, Електрическата четка за зъби Jack N’ Jill Buzzy Brush бързо, нежно и надеждно почиства детските зъби. Характеристики: има весел, детски дизайн почистването е удобно, бързо и забавно помага за поддържане на здрави венци Начин на употреба: Приближавайте четката последователно към отделните зъби, не натискайте и оставете четката да работи.

Приказен мотив: Приказни герои, Тип захранване: батерия

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Jack N’ Jill
Купи сега41.22 лв.48.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK