James Read Gradual Tan Sleep Mask автобронзираща нощна хидратираща маска за лице 50 мл.

Купи сега74.00 лв.


James Read Gradual Tan Sleep Mask автобронзираща нощна хидратираща маска за лице 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Samoopalovací přípravky в GeGa.bg. James Read Gradual Tan Sleep Mask автобронзираща нощна хидратираща маска за лице 50 мл. е произведен от James Read и се предлага от NOTINO.bg на цена 74.00 лв.

James Read Gradual Tan Sleep Mask, 50 мл. , Автобронзиращи продукти за жени, Искате да очаровате с кожа на лицето с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт James Read Gradual Tan Sleep Mask придава на лицето ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да се излагате на слънце. Характеристики: ефектът за тен е естествен хидратира и подхранва бързо се абсорбира лесен за приложение не оставя петна Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа на лицето и втривайте до изчезване в посока към шията и деколтето. След прилагане старателно измийте ръцете си. Постъпвайте според приложената инструкция.

Консистенция: крем, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: James Read
Купи сега74.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK