Jean Paul Gaultier Le Male балсам за след бръснене за мъже 100 мл.

Купи сега89.00 лв.93.60 лв.


Jean Paul Gaultier Le Male балсам за след бръснене за мъже 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Přípravky na holení в GeGa.bg. Jean Paul Gaultier Le Male балсам за след бръснене за мъже 100 мл. е произведен от Jean Paul Gaultier и се предлага от NOTINO.bg на цена 89.00 лв.

Промоционална цена на Jean Paul Gaultier Le Male балсам за след бръснене за мъже 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.60 лв., намален от 93.60 лв. на 89.00 лв.

Jean Paul Gaultier Le Male, 100 мл. , Продукти за бръснене за мъже, Успокоява кожата на лицето след бръснене, придава ухание и едновременно с това допълва страхотно аромата от същата колекция. Грижата след бръснене Jean Paul Gaultier Le Male е създадена за модерния мъж, който обича да полага грижи за себе си. Характеристики: приятно освежава придава на лицето приятен аромат намалява зачервяванията и успокоява кожата увеличава интензивността на аромата от същата колекция

Консистенция: балсам

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Jean Paul Gaultier
Купи сега89.00 лв.93.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK