Jean Paul Gaultier Scandal Absolu парфюм за жени 80 мл.

Купи сега332.00 лв.344.00 лв.


Jean Paul Gaultier Scandal Absolu парфюм за жени 80 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Perfume & Cologne в GeGa.bg. Jean Paul Gaultier Scandal Absolu парфюм за жени 80 мл. е произведен от Jean Paul Gaultier и се предлага от NOTINO.bg на цена 332.00 лв.

Промоционална цена на Jean Paul Gaultier Scandal Absolu парфюм за жени 80 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 12.00 лв., намален от 344.00 лв. на 332.00 лв.

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu, 80 мл. , Парфюмна вода за жени, Нова зависимост, от която няма да искате да се откажете, това е дамската парфюмна вода Jean Paul Gaultier Scandal Absolu. Ще ви омагьоса от първото вдъхване и всеки следващ ден ще ви доказва, че определено заслужава мястото си на тоалетната ви масичка. подчертава чувствеността на всяка жена идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост

Вид аромат: Шипрови, Интензивност: Среден, Случай: Ежедневно ползване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Jean Paul Gaultier
Купи сега332.00 лв.344.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK