Jean Paul Gaultier Scandal Б.О.

Купи сега164.00 лв.


Jean Paul Gaultier Scandal Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Jean Paul Gaultier в GeGa.bg. Jean Paul Gaultier Scandal Б.О. е произведен от Jean Paul Gaultier и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 164.00 лв.

Новият аромат от Jean Paul Gaultier стартира през юни 2017 г. в сътрудничество с PUIG и е наречен Scandal. Scandal е предназначен да разруши всички клишета, предлагайки нещо ново и модерно и в същото време е мощен и елегантен. Ключовите нотки на композицията са оранж, мед, пачули и гардения, които обединяват кремообразния, земен и балсамичен гурме-ефект, с топли, дълбоки, дървесни тонове. Бутилката на новия аромат Scandal е изработена от прозрачно стъкло, а капачката е проектирана в скулптурна форма на женски крака в златист цвят. Това е първият аромат на Jean Paul Gaultier, стартиран с компанията Puig. Марката заявява, че иска да предложи различна версия на предишните аромати от колекцията, зачитайки добре известната ДНК на марката и "да спре треската на ограничени издания". Целта е да се създаде нещо по-пикантно, празнично, секси и забавно, от бутилката до кампанията. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Jean Paul Gaultier
Купи сега164.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK