Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense подаръчен комплект за тяло за жени 100 мл.

Купи сега21.00 лв.


Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense подаръчен комплект за тяло за жени 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dárkové sady > Dámské sady в GeGa.bg. Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense подаръчен комплект за тяло за жени 100 мл. е произведен от Jeanne Arthes и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.00 лв.

Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense, 100 мл. , Комплекти за жени за жени, Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense, поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед. Характеристики: парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата ароматът, подарен в комплект, удвоява радостта изключително подходящ за подарък Комплектът съдържа: парфюмна вода 100 мл. парфюмирано мляко за тяло 150 мл.

Вид аромат: Ароматни, Цветни, Случай: Ежедневно ползване, Специални поводи, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Jeanne Arthes
Купи сега21.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK