Jeanne en Provence Jasmin Secret хидратиращ лосион за тяло за жени 150 гр.

Купи сега18.40 лв.20.00 лв.


Jeanne en Provence Jasmin Secret хидратиращ лосион за тяло за жени 150 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Péče o tělo в GeGa.bg. Jeanne en Provence Jasmin Secret хидратиращ лосион за тяло за жени 150 гр. е произведен от Jeanne en Provence и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.40 лв.

Промоционална цена на Jeanne en Provence Jasmin Secret хидратиращ лосион за тяло за жени 150 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.60 лв., намален от 20.00 лв. на 18.40 лв.

Jeanne en Provence Jasmin Secret, 150 гр. , Грижа за тялото унисекс, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Jeanne en Provence Jasmin Secret ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина предоставя комфорт и жизненост на кожата подобрява еластичността на кожата

Консистенция: крем

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Jeanne en Provence
Купи сега18.40 лв.20.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK