Jeanne en Provence Jasmin Secret нежен пилинг за тяло парфюмиран за жени 200 мл.

Купи сега13.90 лв.23.00 лв.


Jeanne en Provence Jasmin Secret нежен пилинг за тяло парфюмиран за жени 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Přípravky do koupele в GeGa.bg. Jeanne en Provence Jasmin Secret нежен пилинг за тяло парфюмиран за жени 200 мл. е произведен от Jeanne en Provence и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.90 лв.

Промоционална цена на Jeanne en Provence Jasmin Secret нежен пилинг за тяло парфюмиран за жени 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.10 лв., намален от 23.00 лв. на 13.90 лв.

Jeanne en Provence Jasmin Secret, 200 мл. , Продукти за баня унисекс, Подарете си мощна доза от любимия аромат. Продуктът за вана Jeanne en Provence Jasmin Secret ще поглези кожата ви и едновременно с това ще се погрижи от горещата вана да се разнася прекрасен аромат. Характеристики: омекотява кожата прави кожата кадифено фина и мека

Консистенция: крем

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Jeanne en Provence
Купи сега13.90 лв.23.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK