Joanna Power Men боя за коса за мъже цвят Natural Brown

Купи сега6.60 лв.7.00 лв.


Joanna Power Men боя за коса за мъже цвят Natural Brown, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Barvy na vlasy > Permanentní barvy na vlasy в GeGa.bg. Joanna Power Men боя за коса за мъже цвят Natural Brown е произведен от JOANNA и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.60 лв.

Промоционална цена на Joanna Power Men боя за коса за мъже цвят Natural Brown Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.40 лв., намален от 7.00 лв. на 6.60 лв.

Joanna Power Men, Бои за коса за мъже, Боята за коса Joanna Power Men придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък. Характеристики: скрива побелялата коса надеждно боядисва косата цветът дълго остава красив и наситен лесно и бързо приложение в уюта на дома Състав: без амоняк Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Начин На Употреба: Боядисване на косата в домашни условия, Тип коса: всички видове коса, сива коса, Цветове бои за коса: кестеняв, тъмно кестеняв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: JOANNA
Купи сега6.60 лв.7.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK