John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery възстановяващ балсам за увредена коса 250 мл.

Купи сега11.13 лв.13.10 лв.


John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery възстановяващ балсам за увредена коса 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery възстановяващ балсам за увредена коса 250 мл. е произведен от John Frieda и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.13 лв.

Промоционална цена на John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery възстановяващ балсам за увредена коса 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.97 лв., намален от 13.10 лв. на 11.13 лв.

John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery, 250 мл. , Кондиционери за коса за жени, При миене на косата шампоанът отваря повърхностната структура на косъма – кутикулата. Затова е важно след измиване да осигурите на косата грижа, която отново да я затвори. Именно за това ще се погрижи балсамът John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery. Освен затварянето на косъма, осигурява подхранване, хидратация и омекотяване, без които не можете да се радвате на красива, блестяща и здрава коса. Предпазва косата от механично увреждане, изглажда повърхността и помага да стане по-мека, което улеснява разресването и последващото оформяне. Характеристики: поправя както механични, така и химични увреждания изглажда и въздейства срещу накъдряне осигурява на косата ослепителен блясък предоставя необходимата хидратация Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: регенерация, Проблем с косата: увредена коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: John Frieda
Купи сега11.13 лв.13.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK