John Frieda PROfiller+ спрей за обем за фина коса 150 мл.

Купи сега19.00 лв.


John Frieda PROfiller+ спрей за обем за фина коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Ochrana vlasů před teplem в GeGa.bg. John Frieda PROfiller+ спрей за обем за фина коса 150 мл. е произведен от John Frieda и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.00 лв.

John Frieda PROfiller+, 150 мл. , спрей за обем за жени, Сбогувайте се веднъж завинаги със слепената коса. Спреят за обем John Frieda PROfiller+ ще се погрижи за ефирна прическа – точно такава, каквато обожавате. Отсега нататък останалите ще се възхищават на вашата прическа. Характеристики: придава на косата обем от корените косата е ефирна и изглежда по-гъста елиминира чупенето на косата прави косата красиво блестяща и жизнена активира дейността на корените на косата Състав: вегански продукт без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Нанасяйте директно върху корените на косата. Срешете. Изсушете косата със сешоар и оформете по обичайния начин.

Активни вещества: биотин, хиалуронова киселина, Дължина на косата: дълга коса, Ефект: обем на косата, Термична защита, Хидратация, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: John Frieda
Купи сега19.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK