John Varvatos Heritage тоалетна вода за мъже 125 мл.

Купи сега110.30 лв.167.20 лв.


John Varvatos Heritage тоалетна вода за мъже 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Pánské parfémy > Toaletní vody в GeGa.bg. John Varvatos Heritage тоалетна вода за мъже 125 мл. е произведен от John Varvatos и се предлага от NOTINO.bg на цена 110.30 лв.

Промоционална цена на John Varvatos Heritage тоалетна вода за мъже 125 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 56.90 лв., намален от 167.20 лв. на 110.30 лв.

John Varvatos Heritage, 125 мл. , Тоалетна вода за мъже, Мъжката тоалетна вода John Varvatos Heritage ще ви помогне да разкриете своята мъжественост, сила и смелост. Ароматът е изпълнен с мъжка енергия и перфектно ще подчертае характера ви във всяко ваше действие. ориенталски аромат плодов аромат дървесен аромат ще се хареса на всеки съвременен джентълмен уникален аромат за специални поводи луксозен аромат за претенциозните

Вид аромат: Дървесни, Ориенталски, Случай: Ежедневно ползване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: John Varvatos
Купи сега110.30 лв.167.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK