Juvena Sunsation After Sun Shower Gel успокояващ душ гел след слънчеви бани 200 мл.

Купи сега36.72 лв.40.80 лв.


Juvena Sunsation After Sun Shower Gel успокояващ душ гел след слънчеви бани 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové gely в GeGa.bg. Juvena Sunsation After Sun Shower Gel успокояващ душ гел след слънчеви бани 200 мл. е произведен от Juvena и се предлага от NOTINO.bg на цена 36.72 лв.

Промоционална цена на Juvena Sunsation After Sun Shower Gel успокояващ душ гел след слънчеви бани 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.08 лв., намален от 40.80 лв. на 36.72 лв.

Juvena Sunsation After Sun Shower Gel, 200 мл. , Продукти за след слънце за жени, За да не страда чувствителната кожа на тялото ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди и след това. Продуктът след излагане на слънце Juvena Sunsation After Sun Shower Gel се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, помага на кожата да се възстанови и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: има успокояващ ефект интензивно хидратира регенерира защитната бариера на кожата приятно освежава Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Ефект: подхранване, успокояване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Juvena
Купи сега36.72 лв.40.80 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK