Kérastase Blond Absolu подаръчен комплект (за блонд коса и коса с кичури)

Купи сега62.47 лв.73.50 лв.


Kérastase Blond Absolu подаръчен комплект (за блонд коса и коса с кичури), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Kérastase Blond Absolu подаръчен комплект (за блонд коса и коса с кичури) е произведен от Kerastase и се предлага от NOTINO.bg на цена 62.47 лв.

Промоционална цена на Kérastase Blond Absolu подаръчен комплект (за блонд коса и коса с кичури) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.03 лв., намален от 73.50 лв. на 62.47 лв.

Kérastase Blond Absolu, Сухи масла за коса за жени, Не пропускайте да изпробвате върху собствената си кожа най-харесваните козметични продукти на световноизвестните марки. Комплектът Kérastase Blond Absolu съдържа техни мини версии или мостри, които да опитате от удобството на дома. Дръжте под око всичко, което движи света на красотата в момента. Комплектът съдържа: шампоанена процедура за изрусена коса или коса с кичури 80 мл. дълбока грижа за изрусена коса или коса с кичури 75 мл. интензивно подхранващо олио за руса коса 50 мл. Характеристики: съдържа миниатюри на продуктите грижа за красива коса, изпълнена с живот за руса и изсветлена коса за регенерация и подхранване на косата идеален за пътуване възможност за създаване на дневна рутина Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Активни вещества: хиалуронова киселина, Вид масло: cмес масла, Вид продукт: Комплекти, Ефект: Блясък и мекота, Защита на цветовете, Неутрализиране на жълти тонове, подхранване, Хидратация, Проблем с косата: hатоварвана коса, Тип комплекти: малка опаковка, подаръчен комплект, Тип коса: руса и изрусявана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kerastase
Купи сега62.47 лв.73.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK