Kérastase Densifique Cure Densifique Homme грижа за увеличаване гъстотата на косата за мъже 30x6 мл.

Купи сега230.40 лв.288.00 лв.


Kérastase Densifique Cure Densifique Homme грижа за увеличаване гъстотата на косата за мъже 30x6 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Aktivátory růstu vlasů в GeGa.bg. Kérastase Densifique Cure Densifique Homme грижа за увеличаване гъстотата на косата за мъже 30x6 мл. е произведен от Kerastase и се предлага от NOTINO.bg на цена 230.40 лв.

Промоционална цена на Kérastase Densifique Cure Densifique Homme грижа за увеличаване гъстотата на косата за мъже 30x6 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 57.60 лв., намален от 288.00 лв. на 230.40 лв.

Kérastase Densifique Cure Densifique Homme, 30x6 мл. , Серуми за коса за мъже, Продуктът Kérastase Densifique Cure Densifique Homme надеждно ще ви помогне при проблеми с вашата коса. Характеристики: стимулира растежа на косата обновява гъстотата на косата

Ефект: Плътност и жизненост, стимулация на растежа, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kerastase
Купи сега230.40 лв.288.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK