Kérastase Elixir Ultime Le Masque разкрасяваща маска за всички видове коса 200 мл.

Купи сега69.78 лв.82.10 лв.


Kérastase Elixir Ultime Le Masque разкрасяваща маска за всички видове коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Kérastase Elixir Ultime Le Masque разкрасяваща маска за всички видове коса 200 мл. е произведен от Kerastase и се предлага от NOTINO.bg на цена 69.78 лв.

Промоционална цена на Kérastase Elixir Ultime Le Masque разкрасяваща маска за всички видове коса 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 12.32 лв., намален от 82.10 лв. на 69.78 лв.

Kérastase Elixir Ultime Le Masque, 200 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаKérastase Elixir Ultime Le Masque е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина косата е гладка на допир подсилва косъма Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Ефект: подхранване, Проблем с косата: суха коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kerastase
Купи сега69.78 лв.82.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK