Kérastase Première Masque Filler Réparateur възстановяваща маска срещу късане на косата 200 мл.

Купи сега85.85 лв.101.00 лв.


Kérastase Première Masque Filler Réparateur възстановяваща маска срещу късане на косата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Kérastase Première Masque Filler Réparateur възстановяваща маска срещу късане на косата 200 мл. е произведен от Kerastase и се предлага от NOTINO.bg на цена 85.85 лв.

Промоционална цена на Kérastase Première Masque Filler Réparateur възстановяваща маска срещу късане на косата 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 15.15 лв., намален от 101.00 лв. на 85.85 лв.

Kérastase Première Masque Filler Réparateur, 200 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаKérastase Première е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира подсилва косъма улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата косата е гладка на допир Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Активни вещества: пептиди, Ефект: За лесно разресване, Предотвратяване на цъфтежите, ревитализация, Хидратация, Не съдържа: без сулфати, Проблем с косата: hатоварвана коса, kъсаща се коса и цъфтящи краища, увредена коса, Тип коса: боядисана коса, нормална коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kerastase
Купи сега85.85 лв.101.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK