Кафемашина еспресо Cecotec Power Espresso 20 Matic, 850W, 20 bar, капацитет на резервоара за вода 1.5л., цифрово управление EasyTouch, индикатори за всяка функция ...

Купи сега226.73 лв.


Кафемашина еспресо Cecotec Power Espresso 20 Matic, 850W, 20 bar, капацитет на резервоара за вода 1.5л., цифрово управление EasyTouch, индикатори за всяка функция ..., се намира в категория Джаджи и Електроника - КАФЕМАШИНИ в GeGa.bg. Кафемашина еспресо Cecotec Power Espresso 20 Matic, 850W, 20 bar, капацитет на резервоара за вода 1.5л., цифрово управление EasyTouch, индикатори за всяка функция ... е произведен от CECOTEC и се предлага от Jarcomputers.com на цена 226.73 лв.

Cecotec Power Espresso 20 Matic

 

20 БАРА НАЛЯГАНЕ
Идеален за истински любители на кафето. Насладете се на страхотни кафета и топли напитки благодарение на 20 бара помпа за налягане. Насладете се на максимален аромат и най-висока интензивност във всяко кафе.



 

ЛЕСНО ...

Предлага се от Jarcomputers.com
Производител: CECOTEC
Купи сега226.73 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK