Kate Spade Sparkle парфюмна вода за жени 60 мл.

Купи сега94.60 лв.137.00 лв.


Kate Spade Sparkle парфюмна вода за жени 60 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dámské parfémy > Parfémované vody в GeGa.bg. Kate Spade Sparkle парфюмна вода за жени 60 мл. е произведен от Kate Spade и се предлага от NOTINO.bg на цена 94.60 лв.

Промоционална цена на Kate Spade Sparkle парфюмна вода за жени 60 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 42.40 лв., намален от 137.00 лв. на 94.60 лв.

Kate Spade Sparkle, 60 мл. , Парфюмна вода за жени, Изберете аромат, с чиято помощ никога няма да останете незабелязана. Дамската парфюмна вода Kate Spade Sparkle е олицетворение на лукса и уникалността, а обмислената до детайли ароматна композиция ще зарадва и най-претенциозните. гурме аромат цветен аромат дървесен аромат за темпераментни жени, изпълнени с енергия подчертава чувствеността на всяка жена уникален аромат за специални поводи аромат, подходящ за всекидневно носене луксозен аромат за претенциозните идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост

Вид аромат: гурме, Дървесни, Цветни, Интензивност: Среден, Случай: Ежедневно ползване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kate Spade
Купи сега94.60 лв.137.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK