Kenzo Jeu d’Amour Б.О.

Купи сега65.00 лв.


Kenzo Jeu d’Amour Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Kenzo в GeGa.bg. Kenzo Jeu d’Amour Б.О. е произведен от Kenzo и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 65.00 лв.

Ако досега Kenzo разказваше историята на любовта, сега ни пленяват с аромат, който претворява играта на любовта, на съблазън, на онова търсене на искрата, която подпалва страстта. Kenzo Jeu d' Amour е свеж и сладък. Уханието е запомнящо се и безспорно оставя следа, която ще накара хората около вас да ви попитат какъв парфюм ползвате. Сочни плодове като червена мандарина и грейпфрут оставят усещане за сладост, а дъх на чай добавя свежест. Цветните акорди са това, което придава нежност и чувственост на уханието - тубероза и фрезия допълват композицията за незабравим аромат. Сандалово дърво и мускус внасят усещане за изтънченост, присъща на уверената жена. Jeu d' Amour е създаден от Дафне Бюже и Кристоф Рейно. Изваяният флакон пресъздава този на добре познатия Kenzo Amour My Love. Сочните червени устни принадлежат на актрисата Луис Бургоан, която представя чувствения Jeu d' Amour. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Kenzo
Купи сега65.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK