KERASILK Styling Multi-Purpose Hairspray стилизиращ спрей За коса 300 мл.

Купи сега50.00 лв.


KERASILK Styling Multi-Purpose Hairspray стилизиращ спрей За коса 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Hair Care в GeGa.bg. KERASILK Styling Multi-Purpose Hairspray стилизиращ спрей За коса 300 мл. е произведен от Kerasilk и се предлага от NOTINO.bg на цена 50.00 лв.

KERASILK Styling Multi-Purpose Hairspray, 300 мл. , Термозащита за коса за жени, За финалното оформяне на косата и за по-дългата издържливост на прическата ще се погрижи лакът за коса KERASILK Styling Multi-Purpose Hairspray. Фиксира прическата ви за дълго време, без значение колко е сложна, и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Можете да разчитате, че всеки кичур ще остане на мястото си и ще бъде защитен от действието на външни влияния като вятър или влага. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически придава на косата жизненост и блясък предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косата предотвратява накъсването на косата Състав: не съдържа сулфати вегански продукт Начин на употреба: Нанесете на суха коса.

Ефект: Блясък и мекота, Оформяне и текстура, Термична защита, Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kerasilk
Купи сега50.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK