Keune 1922 Fortifying Lotion грижа за коса без отмиване за укрепване на косата 75 мл.

Купи сега126.80 лв.


Keune 1922 Fortifying Lotion грижа за коса без отмиване за укрепване на косата 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Aktivátory růstu vlasů в GeGa.bg. Keune 1922 Fortifying Lotion грижа за коса без отмиване за укрепване на косата 75 мл. е произведен от Keune и се предлага от NOTINO.bg на цена 126.80 лв.

Keune 1922 Fortifying Lotion, 75 мл. , Балсами и млека за коса за мъже, Грижата без изплакване Keune 1922 Fortifying Lotion се грижи за незабавна доза интензивна хидратация и подхранване. След измиване дава на косата ви всичко, от което се нуждае в момента, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Помага за изглаждане на косата и възстановяване на естествения блясък и целостта на структурата ѝ. Подпомага регенерацията и допринася за по-лесното сресване. И всичко това лесно, бързо и без необходимост от изплакване. Просто нанесете, втрийте или срешете и красотата и здравият вид на косата ви са гарантирани. Пробвайте тази грижа без изплакване и открийте лесен и бърз начин за регенерация на косата в комбинация с много други предимства. Характеристики: увеличава гъстотата и здравината на косата активира дейността на корените на косата предоставя на косата хидратация и подхранване удължава жизнения цикъл на косъма Състав: кофеин Начин на употреба: Нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса. Старателно масажирайте и не изплаквайте.

Активни вещества: биотин, кофеин, Ефект: подхранване, стимулация на растежа, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Keune
Купи сега126.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK