Keune 1922 Matte Measure оформящ крем за къса до средно дълга коса 75 мл.

Купи сега30.30 лв.


Keune 1922 Matte Measure оформящ крем за къса до средно дълга коса 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Ostatní styling в GeGa.bg. Keune 1922 Matte Measure оформящ крем за къса до средно дълга коса 75 мл. е произведен от Keune и се предлага от NOTINO.bg на цена 30.30 лв.

Keune 1922 Matte Measure, 75 мл. , Кремове и гелове за коса за мъже, Искате ли да придадете на прическата си нов размер и да я оформите според своите представи? Стилизиращият продукт Keune 1922 Matte Measure ще ви помогне с тази задача. Позволява ви да подчертаете естествената структура на косата, дефинира я и придава желана форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Изпробвайте този стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: предоставя средна фиксация създава матиран външен вид придава текстура и форма на прическата Начин на употреба: Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата. Оформете косата както обикновено.

Дължина на косата: къса коса, Ефект: Оформяне и текстура, Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Keune
Купи сега30.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK