Keune 1922 Original Pomade помада за коса за естествена фиксация и блясък на косата 75 мл.

Купи сега35.80 лв.


Keune 1922 Original Pomade помада за коса за естествена фиксация и блясък на косата 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Pomády na vlasy в GeGa.bg. Keune 1922 Original Pomade помада за коса за естествена фиксация и блясък на косата 75 мл. е произведен от Keune и се предлага от NOTINO.bg на цена 35.80 лв.

Keune 1922 Original Pomade, 75 мл. , Восъци за коса за мъже, Искате ли да укротите непокорната си коса и да се радвате на прическа, която издържа дълго? Заложете на класиката сред стилизиращата козметика. Помадата за коса Keune 1922 Original Pomade ще ви помогне лесно да постигнете перфектен резултат. Позволява ви да изгладите косата, да придадете желаната форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и косата ви изглежда перфектно оформена през целия ден. Изпробвайте този доказан с годините стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: гарантира дълготрайна фиксация на прическата придава на косата ослепителен блясък спомага за постигане на обгрижен вид стяга прическата и придава текстура Начин на употреба: Нанесете малко количество в дланите си и втрийте. Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.

Активни вещества: канабис, Дължина на косата: къса коса, Ефект: Блясък и мекота, изглаждане на косата, Оформяне и текстура, подхранване, Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Keune
Купи сега35.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK