Keune Care Derma Activate Thick Spray спрей за обем за разредена коса 200 мл.

Купи сега31.45 лв.37.00 лв.


Keune Care Derma Activate Thick Spray спрей за обем за разредена коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Objemové spreje в GeGa.bg. Keune Care Derma Activate Thick Spray спрей за обем за разредена коса 200 мл. е произведен от Keune и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.45 лв.

Промоционална цена на Keune Care Derma Activate Thick Spray спрей за обем за разредена коса 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.55 лв., намален от 37.00 лв. на 31.45 лв.

Keune Care Derma Activate Thick Spray, 200 мл. , спрей за обем за жени, Разделете се завинаги с косата, която страда от липса на обем. Спреят за обем Keune Care Derma Activate Thick Spray придава дори и на най-фината коса обем и я повдига от корените, така че прическата изглежда бухнала и създава впечатление, че е много по-гъста. В същото време не натоварва косата и не оставя усещане за слепване. Ще ви помогне бързо и лесно да създадете красива плътна, въздушна прическа – точно такава, на каквато се възхищавате. От сега нататък всички наоколо ще се възхищават на вашата. Характеристики: увеличава гъстотата и здравината на косата придава на косата обем от корените активира дейността на корените на косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.

Активни вещества: витамин B, Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: обем на косата, Плътност и жизненост, стимулация на растежа, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Keune
Купи сега31.45 лв.37.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK