Keune Care Silver Savior Conditioner балсам за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 1000 мл.

Купи сега74.60 лв.


Keune Care Silver Savior Conditioner балсам за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 1000 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. Keune Care Silver Savior Conditioner балсам за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 1000 мл. е произведен от Keune и се предлага от NOTINO.bg на цена 74.60 лв.

Keune Care Silver Savior Conditioner, 1000 мл. , Кондиционери за коса за жени, При миене на косата шампоанът отваря повърхностната структура на косъма – кутикулата. Затова е важно след измиване да осигурите на косата грижа, която отново да я затвори. Именно за това ще се погрижи балсамът Keune Care Silver Savior Conditioner. Освен затварянето на косъма, осигурява подхранване, хидратация и омекотяване, без които не можете да се радвате на красива, блестяща и здрава коса. Предпазва косата от механично увреждане, изглажда повърхността и помага да стане по-мека, което улеснява разресването и последващото оформяне. Характеристики: неутрализира жълтите нюанси в косата предоставя необходимата хидратация улеснява разресването и следващото оформяне Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Нанесете най-вече по дължината на косата и по краищата. Оставете да действа посочения брой минути: 1-3 minuty. После обилно изплакнете с вода. За най-добър резултатен ефект ползвайте в комбинация с шампоан от същата линия.

Активни вещества: С Пантенол, Ефект: За лесно разресване, Неутрализиране на жълти тонове, почистване, Хидратация, Тип коса: боядисана коса, руса и изрусявана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Keune
Купи сега74.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK