Kevin Murphy Anti Gravity продукт за стайлинг за увеличаване на обема 150 мл.

Купи сега52.00 лв.65.00 лв.


Kevin Murphy Anti Gravity продукт за стайлинг за увеличаване на обема 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Objemové spreje в GeGa.bg. Kevin Murphy Anti Gravity продукт за стайлинг за увеличаване на обема 150 мл. е произведен от Kevin Murphy и се предлага от NOTINO.bg на цена 52.00 лв.

Промоционална цена на Kevin Murphy Anti Gravity продукт за стайлинг за увеличаване на обема 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.00 лв., намален от 65.00 лв. на 52.00 лв.

Kevin Murphy Anti Gravity, 150 мл. , спрей за обем за жени, Характеристики: придава на косата обем от корените косата е ефирна и изглежда по-гъста не слепвя косата и не я смачква предоставя на косата хидратация и подхранване Начин на употреба: Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Активни вещества: мед, Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: Блясък и мекота, обем на косата, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kevin Murphy
Купи сега52.00 лв.65.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK