Kevin Murphy Fresh Hair сух шампоан 100 мл.

Купи сега34.76 лв.40.90 лв.


Kevin Murphy Fresh Hair сух шампоан 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Suché šampony в GeGa.bg. Kevin Murphy Fresh Hair сух шампоан 100 мл. е произведен от Kevin Murphy и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.76 лв.

Промоционална цена на Kevin Murphy Fresh Hair сух шампоан 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.14 лв., намален от 40.90 лв. на 34.76 лв.

Kevin Murphy Fresh Hair, 100 мл. , Сухи шампоани за жени, Нямате време да миете и после да сушите косата си, но не искате да се отказвате от перфектния външен вид? Сухият шампоан Kevin Murphy Fresh Hair ви дава лесно и бързо решение. Поглъща излишния себум и по този начин отстранява нежеланото омазняване, за да може косата ви само за миг да изглежда толкова добре, все едно току-що сте я измили. Така буквално за минута си връщате усещането за чистота, свежест и прическа с идеална структура и обем. Насладете се по всяко време на чувството за току-що измита коса, дори и без да използвате вода. Характеристики: поглъща излишната мазнина удължава ефекта на измитата коса придава на косата енергия и блясък прави косата ухаеща Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.

Ефект: Регулиране на излишния себум, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kevin Murphy
Купи сега34.76 лв.40.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK