KidPro Pacifier Holder клипс за биберон Dino Grey 1 бр.

Купи сега28.00 лв.


KidPro Pacifier Holder клипс за биберон Dino Grey 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dětský spánek > Klipy na dudlíky в GeGa.bg. KidPro Pacifier Holder клипс за биберон Dino Grey 1 бр. е произведен от KidPro и се предлага от NOTINO.bg на цена 28.00 лв.

KidPro Pacifier Holder, 1 бр. , Щипки за биберони за деца, Красив аксесоар за бебета, които използват биберон и практичен помощник за родителите, които не искат непрекъснато да го вдигат от земята. Клипсът за биберон KidPro Pacifier Holder служи за прикрепване на биберона към дрешките на детето. Лесно се закопчава и откопчава и освен това има закачлив дизайн, който се харесва на децата. Характеристики: предпазва биберона от изцапване или изгубване безопасно прикрепяне на биберона към детските дрешки със заоблени ръбове цветна реализация, която освежава детските дрешки хигиеничен модерен дизайн Начин на употреба: Прикрепете едната страна към биберона, а другата към детските дрешки или количката. Клипсът за биберон не е играчка, затова не оставяйте бебето без наблюдение.

Приказен мотив: Приказни герои

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: KidPro
Купи сега28.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK