Kiepe Zero Estremo PRO машинка за бръснене на тяло за постигане на съвършен вид на косата

Купи сега77.60 лв.91.30 лв.


Kiepe Zero Estremo PRO машинка за бръснене на тяло за постигане на съвършен вид на косата, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Strojky a zastřihovače в GeGa.bg. Kiepe Zero Estremo PRO машинка за бръснене на тяло за постигане на съвършен вид на косата е произведен от Kiepe и се предлага от NOTINO.bg на цена 77.60 лв.

Промоционална цена на Kiepe Zero Estremo PRO машинка за бръснене на тяло за постигане на съвършен вид на косата Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.70 лв., намален от 91.30 лв. на 77.60 лв.

Kiepe Zero Estremo PRO, Тримери за мъже, Искате ли да очаровате всички наоколо с поддържан външен вид? Не е нужно да запазвате час в специализиран салон, уредът Kiepe Zero Estremo PRO ще се погрижи за прецизното подстригване като от ръката на професионалист от удобството на дома ви и ще ви позволи винаги да държите под контрол визията си. А благодарение на лесната употреба с него всеки ще може да прави лесно стилизиращо оформяне отвън – уредът сам се грижи за перфектния резултат и за точната дължина на подстригване. Характеристики: осигурява лесно оформяне на прическа лесно се грижи за нежеланото окосмяване акумулаторно захранване Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kiepe
Купи сега77.60 лв.91.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK