Kikkaboo Baby Manicure Set Bear комплект за маникюр за деца от раждането им Blue 1 бр.

Купи сега20.31 лв.23.90 лв.


Kikkaboo Baby Manicure Set Bear комплект за маникюр за деца от раждането им Blue 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Péče o dětskou pokožku > Nůžky pro miminka в GeGa.bg. Kikkaboo Baby Manicure Set Bear комплект за маникюр за деца от раждането им Blue 1 бр. е произведен от Kikkaboo и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.31 лв.

Промоционална цена на Kikkaboo Baby Manicure Set Bear комплект за маникюр за деца от раждането им Blue 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.59 лв., намален от 23.90 лв. на 20.31 лв.

Kikkaboo Baby Manicure Set Bear, 1 бр. , Ножици за бебета за деца, Рязането на мъничките детски нокти може и да не бъде непосилна задача. Ножицата за бебета Kikkaboo Baby Manicure Set Bear има специална форма и елементи за безопасност, за да сте спокойни. Ще се справите по-лесно и удобно, отколкото предполагате. Характеристики: продуктът е подходящ за деца от раждането изключително безопасна заоблени върхове защитен калъф Комплектът съдържа: детска ножица със закръглен връх 1 бр. пинцети 1 бр. пила за нокти 1 бр. пинсета 1 бр.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kikkaboo
Купи сега20.31 лв.23.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK