KIKO Milano Weightless Perfection компактна пудра SPF 30 цвят 95 Neutral 12 гр.

Купи сега42.10 лв.


KIKO Milano Weightless Perfection компактна пудра SPF 30 цвят 95 Neutral 12 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Pudry в GeGa.bg. KIKO Milano Weightless Perfection компактна пудра SPF 30 цвят 95 Neutral 12 гр. е произведен от KIKO Milano и се предлага от NOTINO.bg на цена 42.10 лв.

KIKO Milano Weightless Perfection, 12 гр. , Пудри за жени, Завършете грима си и си гарантирайте неговата по-голяма издържливост и безупречен завършек. Пудрата KIKO Milano Weightless Perfection фиксира нанесения фон дьо тен така, че той да не се размазва и да не се струпва в бръчките. Освен това ви осигурява контрол над прекомерното омазняване и нежеланото лъщене на проблемните зони. Оставя кожата ви прелестно нежна, матирана и с кадифен оттенък, а естественият ефект на размазване помага да се замаскират прекалено видимите пори и останалите несъвършенства по лицето. Характеристики: прикрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенък перфектно матира кожата придава илюзия за перфектна кожа Състав: с огледалце тампонът е включен в опаковката Начин на употреба: Гребнете от грима и после леко изтупайте четчицата в ръката си или в ъгъла на палитрата/бурканчето така, че да падне излишният продукт.

Слънцезащита: със SPF, Тип кожа на лицето : мазна, нормална, Цветове фон дьо тени: light medium

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: KIKO Milano
Купи сега42.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK